ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. Το περιοδικο αυτο διακωμωδουσε τα οσια και ιερα ολων των θρησκειων.

Αυτο ειναι ελευθερια εκφρασης ή ΑΣΥΔΟΣΙΑ εκφρασης;

Ο Γιανναρας ξεσπαθωνει εκει που ολοι σιωπουν και υποτασσονται:   «Οι Ευρωπαίοι έπαψαν να υπερασπίζονται τις αξίες τους»

 

 

Η εξάπλωση του Ισλάμ στον σημερινό κόσμο είναι έκπληξη, μαζί και αίνιγμα. Έκπληξη, για τη δυναμική της εξάπλωσης, την ταχύτητα και τις γεωγραφικές της διαστάσεις, την ικμάδα που εμφανίζει αυτή η θρησκεία στα πλαίσια ενός παγκοσμιοποιημένου πολιτισμού ριζικά αντιμεταφυσικού.

Αίνιγμα, γιατί η θρησκεία η ισλαμική, χωρίς να το επιδιώξει, έχει φτάσει να λειτουργεί σαν πόλος συσπείρωσης σε μια διεθνή στράτευση ενάντια στη Δύση χρησιμοποιώντας τους τρόπους και τις πρακτικές της Δύσης.

Ακούστε τα κηρύγματα των ελλαδιτών επισκόπων, αναζητήστε εξήγηση: γιατί χειροτονούνται επίσκοποι, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα, μόνο όσοι εκφέρουν πεθαμένο λόγο για μια ιδεοληψία Θεού, γιατί η ανθρώπινη ποιότητα, μέσα στην Εκκλησία, είναι εν διωγμώ.

Παρακολουθήστε στο διαδίκτυο να ενθρονίζονται σε μητροπολιτικούς θρόνους παιδάρια τέτοιων δεξιοτήτων «διαπλοκής», ώστε να έχουν θεατές του «θριάμβου» τους τον πρωθυπουργό με το μισό υπουργικό του συμβούλιο και περίπου όλους τους ανώτατους κρατικούς αξιωματούχους.

Όταν πεθαμένοι άνθρωποι διαχειρίζονται τη μαρτυρία για τη ζωή που νικάει τον θάνατο, το επόμενο (λογικά) πλάνο είναι ο τζιχαντιστής Βρετανός, που κηρύττει κόβοντας κεφάλια.

Τα παραπάνω ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο Χρήστος Γιανναράς.

2 thoughts on “ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. Το περιοδικο αυτο διακωμωδουσε τα οσια και ιερα ολων των θρησκειων.

  1. ακόμα δεν βαρεθήκατε τον υβριστή γιανναρα; βρίζει τον πρωθυπουργό, την δεξιά, την κεντροδεξιά, τώρα βλέπω για πρώτη φορά να βρίζη και τους Επισκόπους!! ε, όχι κι έτσιιιιιιιιιιιιιιιι…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s