ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο Ομπάμα ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ τα θρησκευτικά ιδρύματα να προσλαμβάνουν τρανσέξουαλ & γκέι

Μια άκρως ανησυχητική είδηση αλίευσε το ΕΚΚΛΗΣΙΑonline σχετικά με τις προθέσεις του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα σε σχέση με την στελέχωση θρησκευτικών ιδρυμάτων.
Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού η κυβέρνηση Ομπάμα θα απαιτήσει σύντομα από θρησκευτικά ιδρύματα και θρησκευτικές φιλανθρωπικές ομάδες, οι οποίες λαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις την πρόσληψη ομοφυλοφίλων και των τρανσέξουαλ. Αυτή η ανησυχητική αποκάλυψη προκύπτει από τις δημοσιευμένες εκθέσεις από το Κέντρο για την Οικογένεια και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ομπάμα υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα που μεταξύ άλλων αφορά στην κατάσταση των πολιτικών δικαιωμάτων για τη σεξουαλική συμπεριφορά ή την υποκειμενική ταυτότητα φύλου.
Τώρα με αφορμή το θέμα «σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου» δόθηκε εντολή σε ανθρωπιστικές ομάδες και οργανισμούς που λαμβάνουν ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις για…ειδικές προσλήψεις!
«Θρησκευτικές οργανώσεις με σκοπό την παροχή βοήθειας υπάρχουν σε κοινότητες σε όλη την Αμερική, και έχουν να κάνουν με υιοθεσία, κέντρα νεότητας, τη φροντίδα των παιδιών και την ανάπτυξη προγραμμάτων, την παροχή συμβουλών για τη νεολαία, και άλλα», δήλωσε ο Ματ Staver, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Liberty Counsel.

Σύμφωνα με τον Staver το ζήτημα «δεν είναι μόνο πως θα απαιτηθεί πρόσληψη ομοφυλοφίλων, αλλά θα υπάρχει θέμα και με τις εγκαταστάσεις αφού θα πρέπει υπάρξει στέγαση, αποδυτήρια και τουαλέτες για άτομα του αντίθετου φύλου, που υποκειμενικά λένε ότι είναι το αντίθετο φύλο από το προφανές βιολογικο φύλο τους».
«Αυτό είναι γελοίο!» συνέχισε ο Staver. «Χριστιανικές οργανώσεις δεν μπορούν να προσφέρουν βιβλικές συμβουλές και, ταυτόχρονα, να προσλάβουν άτομα που δεν ακολουθούν την Αγία Γραφή και δογματικές θέσεις σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα» σχολίασε.
Σύμφωνα με τον Staver όλο αυτό είναι ακόμη ένα παράδειγμα της εχθρότητας της κυβέρνησης Obama απέναντι στους ανθρώπους της πίστης και κατηγορεί τον Ομπάμα πως χρησιμοποιεί τώρα τη χρηματοδότηση για να αναγκάσει σε ανήθικη ατζέντα τις θρησκευτικές οργανώσεις.
Αλήθεια, ποια είναι η θέση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και του κ. Δημητρίου για όλα αυτά;
hellasforce.com
This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s