Σήμερα η εκδήλωση της νεανικής χορωδίας της ενορίας μας

ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΜΠΑΡΑΣ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μια διαφορετική εκδήλωση ετοιμάζει ο τομέας νεότητας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Με αφορμή τα 25 χρόνια από την ίδρυση της χορωδίας και τα 20 χρόνια υπό τη διεύθυνση του Πλαστάρα Λεωνίδα θα γίνει μια αναδρομή σ’ όλα όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια.

Η χορωδία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με πάρα πολλούς φορείς τόσο της τοπικής μας κοινωνίας όσο και άλλων περιοχών και έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό.

Εκείνο όμως που τη χαρακτηρίζει είναι ότι πέρα από τα τραγούδια που αποδίδει, εδώ και πολλά χρόνια δίνει το δικό της στίγμα στο κοινωνικό γίγνεσθαι, παρουσιάζοντας με ξεχωριστό τρόπο διάφορα επίκαιρα θέματα, μέσα από μοναδικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Έτσι λοιπόν στη γιορτή που ετοιμάζεται θα παιχτούν σκηνές απ’ όλα τα έργα που ανέβασε κατά το παρελθόν, θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό, θα τραγουδηθούν τραγούδια απ’ όλες τις εποχές και θα αναβιώσουν μνήμες από την πολυετή πορεία της.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και θα εμφανιστούν και πάρα πολλά παλαιά μέλη της χορωδίας δίνοντας την ευκαιρία για μια συνάντηση μεταξύ των μελών της.

Επίσης θα εμφανιστούν και τα χορευτικά τμήματα της ενορίας που και αυτά συμπληρώνουν 20 χρόνια υπό τη διδασκαλία της Μαρίας Μπίτη.

      Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου του 2011 ώρα 18:30΄ μμ στο Πνευματικό Kέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Πληροφορίες υπάρχουν και στο facebook όπου δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα με την επωνυμία ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΑΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ από τα μέλη της.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s