Πέρα από την ελληνική κρίση …

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Πρακτικόν Γ’
»Η έχθρα αυτή θα αυξηθεί,συνεπεία της οικονομικής κρίσεως η οποία μετ’ολίγων θα σταματήσει την κίνηση του Χρηματιστηρίου και της Βιομηχανίας.Όταν δε δι όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτουμε,δυνάμει του Χρυσίου,το οποίο είναι ολόκληρο στα χέρια μας,θα έχουμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση,θα εξαπολύσουμε ανα τις οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών σε όλες ταυτοχρόνως τις χώρες της Ευρώπης.
Τα πληθη αυτά θα αρχίσουν με ηδονή να χύνουν το αίμα εκείνων τους οποίους φθονούν από παιδικής ηλικίας,εν τη απλοϊκότητι της αμάθειάς των,και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους.
Δεν θα θα θίξουν τις δικές μας περιουσίες,διότι η στιγμή της επιθέσεως,θα μας είναι γνωστή και έτσι θα έχουμε λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να τις προφυλάξουμε.
Επί του παρόντος είμαστε άτρωτοι ως διεθνής δύναμη,γιατί όταν μας επιτίθονται σε ένα κράτος,μας υπερασπίζονται τα άλλα.»

Πρακτικό Δ’
»Ποιός θα μπορούσε να αντρέψει μία αόρατη ισχύ;Γιατί τέτοια είναι η δικιά μας.Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δεν χρησιμεύει παρα στο να καλύπτει τους σκοπούς μας’ το σχέδιο της ενεργείας της αοράτου αυτής ισχύος και επι πλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.»

Πρακτικό Ι’
»Τα σχέδια αυτά δεν θα ανατρέψουν επί του παρόντος τις νεώτερες κοινωνίες,θα μεταβάλλουν μόνο την οικονομική τους υπόσταση και επομένως όλη την ανάπτυξή τους,η οποία θα προσαρμοστεί τοιουτοτρόπως προς τα σχέδιά μας.
…Εκ της φιλελευθερίας εγεννήθησαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις οι οποίες αντικατέστησαν δια τους Χριστιανούς την σωτήρια Μοναρχία και το Σύνταγμα.
Όπως όμως καλώς γνωρίζετε,όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από μία σχολή διχονοιών,συζητήσεων,διχογνωμιών,ολεθρίων προστριβών των κομμάτων.Με μία λέξη είναι η σχολή παντός ότι κάνει ένα Κράτος για να χάσει την οντότητά του και την ατομικότητά του.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s