Είδηση ΣΟΚ! «Ευρω-φακέλωμα για ιδέες και συμπεριφορές» – Αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες θα δίνουν στοιχεία ακόμα και για το …. ντύσιμο.

Tον τίτλο αυτό θα τον δείτε σήμερα όχι σε κάποιο αντι-νεοταξικό site ούτε σε κάποιο ιστολόγιο που έχει κατηγορηθεί ως «γραφικό», «ευφάνταστο» ή «συνωμοσιολάγνο», αλλά στο πρωτοσέλιδο της «Ελευθεροτυπίας» (17/6/2010).
Το λέμε συνεχώς , ότι δηλαδή η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» τελείωσε με την κατασκευή των θεσμικών και λειτουργικών υποδομών της και τώρα απροσχημάτιστα εμφανίζει το αληθιν
ό της πρόσωπο. Δεν τους ενδιαφέρει πλέον αν οι λαοί αντιληφθούν την «ποιότητα» του «πολιτεύματος» της αναδυόμενης «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» ,έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα τους έχουν αλλυσοδέσει με το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου και χειραγώγησης. Ήδη ΟΛΟΙ αριθμοποιήθηκαν (ακόμα και χωρίς τη θέλησή τους) και έτσι εύκολα απο εδώ και πέρα θα αναγνωρίζονται απο το γιγάντιο και υπερεθνικά διασυνδεδεμένο σύστημα αποθήκευσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομενων. Το σύστημα αυτό όχι μόνο θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά μας δεδομένα αλλά θα δίνει τη δυνατότητα στους ντόπιους ή ξένους «διαχειριστές» του να επεμβαίνουν σε βασικές κοινωνικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας.Φυσικά η «επιχειρησιακή» αξιοποίηση του συστήματος θα ολοκληρωθεί μόνο όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ πολίτες παραλάβουν τις «έξυπνες» κάρτες (στην Ελλάδα θα ονομάζεται «Κάρτα του Πολίτη» ) και μετά απο λίγο, όταν θα έχουν εξοικειωθεί, θα υποχρεωθούν να δεχτούν τον υποδόριο εμβολιασμό του εμφυτεύσιμου micro-chip ή του βιομετρικού υποδόριου εγχάρακτου «τατουάζ» (με τη χρήση laser, βιο-τεχνολογίας και νανοτεχνολογίας ).Τότε όχι μόνο θα καταχωρουνται αυτόματα όλες οι κινήσεις και οι δραστηριότητες του ανθρώπου-αριθμού αλλά θα «αξιοποιούνται» με όποιο τρόπο θα επιλέξει το «πραιτώριο» ενώ μέσω δορυφόρου θα είναι πανεύκολο ακόμα και για τον πιο ηλίθιο χρήστη του συστήματος να εντοπίζει που βρίσκεται ανα πάσα στιγμή το «υποκείμενο-πολίτης».


Αν νομίζετε ότι σας περιγράφουμε εικόνες απο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας τότε δείτε τι γράφει σήμερα 17/6/2010 η «Ελευθεροτυπία» στην σελ. 42:

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ «ΟΡΓΑΝΟ» ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Υπερόπλο» φακελώματος

Του Χρήστου Ζέρβα
Όλες οι ενδείξεις ήταν ξεκάθαρες .Οι χώρες της ΕΕ ετοίμασαν πυρετωδώς και παρουσιάζουν με καμάρι το νέο υπερεθνικό τους «όργανο» , μέσα απο το οποίο παίρνει «σάρκα και οστά» το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών που έγινε ποτέ στην ιστορία.Με πρόσχημα την ασφάλεια ,οι κοινωνικοί αγώνες , μεσούσης της οικονομικής κρίσης, μπαίνουν ευθέως στο στόχαστρο των μηχανισμών καταστολής.
…Η on line καταγραφή στοιχείων και πληροφοριών οδηγεί σε γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση προσώπων και πολιτικών ομάδων που δραστηριοποιούνται ακόμη και σε μη βίαια κινήματα ,όπως το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης!
Προσωπικές συνήθειες και φιλικές συναναστροφές,πολιτικές προτιμήσεις και οικονομικο-κοινωνικές απόψεις ,επισκέψεις και συνομιλίες στο ίντερνετ , ψυχολογικές αναλύσεις της προσωπικότητας των ατόμων,ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες ,όπως μηνύματα και e-mail και απόψεις των υπόπτων (σημ. «Κλασσικοπερίπτωσης»:Θυμίζουμε ότι με την «Συνθήκη Σένγκεν» καταργήθηκε και θεσμικά το τεκμήριο της αθωοτητας και πλέον για τις αρχές κάθε πολίτης θεωρείται «ύποπτος») θα αποτελέσουν την «πρώτη ύλη» για το νέο «σαφάρι» που στήνουν οι αρχές ασφαλείας κατά όσων θεωρούν επικίνδυνους για τη δημόσια τάξη.
Είναι προφανές ότι όλα αυτά προϋποθέτουν τη συντονισμένη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών και σίγουρα τη διενέργεια μαζικών υποκλοπών σε τηλέφωνα και ίντερνετ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο όγκος των ζητουμένων πληροφοριών.
…στο κείμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας που αποκάλυψε η Μ.Κ.Ο προστασίας ανθρωπίνων διακιωμάτων «statewatch» η αξιολόγηση των στοιχείωναυτών θα οδηγήσει αυτόματα σε «τακτική επιχειρησιακή διαδικασία λήψης αποφάσεων»….
Είναι ενδεικτικό ωστόσο ότι στο ίδιο κείμενο η Ε.Ε εκτός του όρου «βίαιη ριζοσπαστικοποίηση» χρησιμοποιεί και απλώς τον όρο «ριζοσπαστικοποίηση», σαν να πρόκειται για το ίδιο πράγμα.Με τη σύγχυση αυτή όμως επιτυγχάνεται η ενοχοποίηση συλλήβδην όλων εκείνων τους οποίους οι αρχές ασφαλείας θεωρούν αντιπάλους του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος,ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούν βίαιες μεθόδους πάλης!
Σύμφωνα με την ίδια οργάνωση, ο όρος «αντιπαγκοσμιοποίηση μοιάζει να αποτελεί μια γενική σύλληψη», η οποία καλύπτει κάθε ομάδα ή οργάνωση που αντιτίθεται στο «status quo».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s